Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: kijk binnen in de nieuwe Droomvlucht Suite in het Efteling Hotel

22-12-2023, 14.06 uur

De nieuwe Droomvlucht Suite in het Efteling Hotel is af. Vanaf vandaag is het mogelijk om te blijven slapen in een themakamer die volledig in het teken staat van de populaire Efteling-attractie. De suite wordt gekenmerkt door sierlijke vormen, dromerige pastelkleuren, bollampen en veel bloemen.

Op de muren zijn afbeeldingen van elfjes en planeten zichtbaar. Naast het hemelbed hangen schilderijen met Droomvlucht-foto's. Uit een boomstronk, voorzien van geluidseffecten, klimt een nieuwsgierig bosgeestje. Bij het stapelbed voor kinderen staat een soort elfentroon: een opvallende fauteuil waarin de vorm van een pauw terugkomt.

De torenkamer van 53 vierkante meter vervangt de oude Hans Christian Andersen Suite. Er kunnen vijf personen overnachten. De Efteling spreekt zelf over een "betoverende bloemenwereld". "Hier droom je met je ogen open terwijl de kinderen samen muziek maken op het Zwammenklavier."











Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be