Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen verrast bezoekers met Coca-Cola-kersttruck

23-12-2023, 12.23 uur

De bekende kersttruck van Coca-Cola staat vandaag in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Iedereen kan gratis een kijkje komen nemen in en rond de iconische vrachtwagen, ook personen zonder een kaartje voor de Drentse dierentuin. De felrode truck werd opgesteld in het entreegebied van Wildlands, op het Mondiala Plein.

Bij hoge uitzondering is dat gedeelte vandaag vrij toegankelijk. Betalende bezoekers en abonnementhouders ontvangen een polsbandje waarmee ze ook de rest van het dierenpark kunnen ontdekken.

In de kersttruck bevindt zich een winkeltje met Coca-Cola-souvenirs, waaronder kerstsokken, ornamenten en inpakpapier. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis. Ook is de Kerstman aanwezig. Hij heeft meerdere kerstelfjes meegenomen. Zij delen kleine colablikjes uit, die gedoneerd kunnen worden voor statiegeld.

Fotopunt
Verder werd gezorgd voor een gratis fotopunt. Tegen betaling kan de foto als kerstkaart verstuurd worden. Dat geld gaat eveneens naar het Rode Kruis. De lichtgevende kersttruck van Coca-Cola werd in de jaren negentig beroemd dankzij een tv-commercial met het nummer Holidays Are Coming.





Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be