Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: huwelijksaanzoek tijdens show in de Winter Efteling

24-12-2023, 17.43 uurBeeld: @Jovi_Smeets

Een show in de Winter Efteling is vanmiddag onderbroken voor een huwelijksaanzoek. Op de Warme Winter Weide treedt meermaals per dag de zanggroep Zang en Gelukkig op. Vandaag verwelkomden de heren een bezoeker op het podium, ene Niels.

Hij liet vervolgens zijn vriendin Kristel erbij halen. De man hield zijn speech kort maar krachtig. Hij benadrukte dat vaak wordt gezegd dat het koppel nooit gaat trouwen. "Het gaat nou toch een keer gebeuren", zei de romanticus, waarna hij op één knie ging.

Toen de vrouw instemde, barstte een luid applaus los. Het zorgde, ondanks de stromende regen, voor een romantisch moment op de weide. "We vroegen om een beetje warme liefde...", aldus één van de zangers. "Dit is mégaveel warme liefde", reageerde zijn collega.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be