Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: drieënhalf uur wachten voor meet-and-greet met prinses

29-12-2023, 12.42 uurBeeld: @DLPReport

De drukke kerstperiode zorgt voor ouderwets lange wachtrijen in Disneyland Paris. Bij meet-and-greet-locatie Princess Pavilion, gelegen in parkdeel Fantasyland, liep de wachttijd vanochtend op tot maar liefst 210 minuten. Bezoekers die op de foto wilden met een Disney-prinses, moesten daarvoor drieënhalf uur in de rij staan.

In die tijd is het mogelijk om de Disney-films Doornroosje (78 minuten) en Sneeuwwitje (88 minuten) achter elkaar te kijken. Dan blijft er nog drie kwartier over voor de eerste helft van Assepoester (78 minuten).

Disneyland Park is vandaag geopend van 09.00 tot 22.00 uur. Wie ervoor kiest om aan te sluiten in de wachtrij van 210 minuten, besteedt meer dan een kwart van de openingsuren aan wachten voor Princess Pavilion.

Uitverkocht
Ook bij een andere meet-and-greet-plek was het opvallend druk: de rij voor een ontmoeting met Mickey Mouse liep op tot ruim anderhalf uur. In de kerstvakantie is Disneyland Paris op de meeste dagen volledig uitverkocht. Er zijn dan geen losse tickets meer verkrijgbaar. Abonnementhouders zonder reservering mogen niet naar binnen.

De wachtrijen bij de grote attracties kunnen overgeslagen worden met de betaalde voorrangsservice Disney Premier Access. Daarvoor vraagt men momenteel tot 18 euro per attractie of 190 euro voor vijftien attracties, bovenop de entreeprijs.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be