Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Plopsaland vernieuwt entree van Circus Bumba: bewegende panelen

30-12-2023, 11.40 uurBeeld: leroypretparkfan.be

De entree van het overdekte themagebied Circus Bumba in Plopsaland De Panne is vernieuwd. Het Bumba-gedeelte ging afgelopen zomer open, maar toen waren nog niet alle decoraties af. Onlangs werd de façade voorzien van enkele tweedimensionale ornamenten.

Voortaan wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken door een bewegend Bumba-orkest. Dat bestaat uit een trompettist, een saxofonist, een drummer, een sousafoonspeler en een dirigent. Even verderop werd het exterieur van de hal de afgelopen maanden al uitgebreid met enkele extra circustenten.

De belangrijkste attractie in Circus Bumba is de darkride Op Reis Met Bumba. Verder bestaat het complex uit ballonnencarrousel Bumballoon, draaiende bus De Dolle Bus, Tumbi's Ballenbad, Poppa's Klimtoren, restaurant De Spiegeltent, een souvenirwinkel, een theatertje en een uitgiftepunt van Dunkin'.



Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be