Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: Slagharen presenteert nieuwjaarsshow met hoogtepunten uit afgelopen seizoen

01-01-2024, 18.32 uurBeeld: @chantalvdridder

In de nieuwjaarsshow van Attractiepark Slagharen werden zondagavond verschillende highlights uit seizoen 2023 behandeld. Voordat om middernacht het vuurwerk losbarstte, kwamen de Kerstman en een elf ten tonele op het Fonteinplein. Samen met sheriff Sam en mascottes Randy en Rosie haalden ze herinneringen op.

Zo passeerden enkele seizoenen en shows de revue, waaronder lentefestival Spring met het gelijknamige themalied, de Western Circus Show uit de zomermaanden en het Slagharen Festival, waarmee op 27 mei het zestigjarig bestaan gevierd werd.

Uiteindelijk doken ook twee onuitgenodigde figuren op: de griezels van halloween-evenementen Scary Prairie en Western Nightmares. Het nieuwe jaar werd ingeluid met hetzelfde muzikale vuurwerkspektakel als vorig jaar, met de 40 meter hoge Free Fall op de achtergrond.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be