Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling schakelt politie in vanwege overlastgevende jongeren

02-01-2024, 13.49 uurBeeld: @tempelaars_lars

De politie heeft vandaag overlastgevende jongeren uit de Efteling gezet. Een groep van twaalf personen zorgde voor gedonder in het attractiepark, door andere Efteling-bezoekers lastig te vallen en medewerkers uit te schelden.

Beveiligers eisten dat de raddraaiers zouden vertrekken, maar dat weigerden ze. Het gaat volgens een politiewoordvoerder om jongeren van net onder de 20 jaar. Er waren begeleiders bij aanwezig, maar ook zij hadden niet de intentie om mee te werken.

Daarom vroeg men de politie rond 11.30 uur om bij te springen. Agenten kwamen met meerdere wagens ter plaatse. Onder begeleiding van de politie werden de bezoekers uiteindelijk alsnog uit de Efteling gezet, in de buurt van de Python. Daarmee was de kous af: er zijn geen aanhoudingen verricht of boetes uitgedeeld.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be