Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Plopsaland laat bezoekers fietsen voor het milieu

03-01-2024, 22.15 uur

Bezoekers van Plopsaland De Panne krijgen deze kerstvakantie de kans om hun steentje bij te dragen aan het milieu. In samenwerking met sponsor Eneco werden in het pretpark vier racefietsen neergezet. Ze staan in het Ketnet-parkdeel, tegenover zweefmolen Nachtwacht-Flyer.

"Voor elke fietser die 1 kilometer trapt, plant Eneco 1 vierkante meter bos", belooft Plopsaland op social media. "Dus, zet snel je beste wielerbeentje voor in Plopsaland De Panne en koers mee voor de planeet!"

Een groot scherm toont hoeveel afstand er al is afgelegd per fiets. Elk rijwiel werd gekoppeld aan een Studio 100-personage. Achtereenvolgens zijn dat Bumba, Wickie, Maya en Samson. De actie loopt nog tot en met zaterdag 6 januari.





Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be