Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Lakeland Wildlife Oasis

Engelse dierentuin deelt 'mislukte goede voornemens' van dieren

18-01-2024, 16.10 uur

Ook dieren hebben goede voornemens. Dat is althans wat een Engels dierenpark beweert in een lollig Facebook-bericht. Lakeland Wildlife Oasis deelde een komische fotoreportage van verschillende bewoners, met daarbij handgeschreven briefjes waar goede voornemens voor 2024 op staan. Helaas bleken de doelen iets te hoog gegrepen.

"Wie heeft goede voornemens al overboord gegooid?", laat de kleinschalige dierentuin weten. "Onze dieren waren van plan om dit jaar persoonlijke doelen te bereiken, maar dat heeft niet lang geduurd!" Zo draagt een keizertamarin - een klauwaapje - een briefje met de belofte om niet meer over de hoofden van de verzorgers te plassen.

Daar gaat de diersoort kennelijk gewoon mee door in 2024. "Als je een presentatie bijwoont en je vraagt je af waar die geur vandaan komt: het komt door de apen." Ook het zogenaamde voornemen van een sneeuwpanter om minder koppig te zijn en beter te luisteren, liep op niets uit.

Stoppen met bedelen
Verder zien we een vis die belooft om de ramenwassers niet meer te vallen, een kameleon die gaat proberen om niet meer te ontsnappen en stokstaartjes die trachten om voedsel te delen en te stoppen met bedelen. Alle voornemens kregen het predikaat "mislukt".













Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be