Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde

Video: Bellewaerde Park toont dronebeelden van nieuwe attractie

24-01-2024, 11.15 uur

Bellewaerde Park gunt fans een kijkje op het bouwterrein van een nieuwe attractie. Het Belgische pretpark opent aankomend voorjaar een nieuw Braziliaans themagebied. De blikvanger wordt een tientallen meters hoge waterattractie van fabrikant Intamin, met een enorme schans.

Een nieuwe dronevideo toont dat de attractie al helemaal overeind staat. Er wordt druk gewerkt aan het stationsgebouw, de bijbehorende thematiek en de omliggende infrastructuur. Bellewaerde, onderdeel van parkengroep Compagnie des Alpes, noemt de toevoeging "de enige in zijn soort in de wereld".

De werktitel luidt Spinning Rapids. Naast de grote waterbaan bestelde men twee kinderattracties: een boomstambaan en een achtbaan. Daarvan is nog niet veel te zien. Het is de bedoeling dat de uitbreiding af is bij de seizoensstart op zaterdag 30 maart. "De werken aan de nieuwe zone gaan er goed op vooruit", laat Bellewaerde weten.



Meer Bellewaerde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be