Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoekers moeten laadpalen op parkeerplaats langer missen

08-02-2024, 15.56 uurBeeld: @cindy_ve e.a.

De laadpalen op de parkeerplaats van de Efteling blijven langer buiten gebruik dan aangekondigd. In eerste instantie liet de Efteling weten dat er tot en met zondag 11 februari geen laadpalen beschikbaar zouden zijn voor elektrische auto's. Sinds kort wordt geen einddatum meer genoemd.

Een woordvoerder bevestigt dat nog niet duidelijk is wanneer de laadpalen weer terug zullen keren. "Let op: in verband met werkzaamheden zijn er voor onbepaalde tijd geen oplaadpunten aanwezig", valt nu te lezen op de Efteling-website. "Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek."

De Efteling presenteerde enkele jaren geleden nog het grootste laadplein van de Benelux, met zestig laadpalen waar 174 wagens tegelijkertijd opgeladen kunnen worden. Op dit moment kan dus geen enkele auto aan de lader. Het parkeerterrein is een bouwput vanwege de aanleg van een tunnel en de komst van het Efteling Grand Hotel.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be