Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verschillende Efteling-snacks sinds deze maand duurder

06-02-2024, 19.31 uurBeeld: @jeroen989

Door prijsverhogingen zijn Efteling-bezoekers sinds deze maand meer kwijt voor verschillende snacks. Zo kosten worstenbroodjes, frikandelbroodjes, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes nu 3,50 euro. Dat was 1 euro goedkoper: 2,50 euro. Het gaat om een stijging van 40 procent.

De prijs van een appelflap steeg eveneens van 2,50 euro naar 3,50 euro. Voor plaatgebak van Bäckerei Krümel moet nu 4,50 euro afgerekend worden in plaats van 3,50 euro, een prijsverhoging van bijna 30 procent. Ook snacks en friet werden iets duurder, al bleven de stijgingen daar beperkt.

De Efteling zag zich genoodzaakt om de tarieven te verhogen vanwege alsmaar stijgende inkoopprijzen. Ook de personeelskosten worden hoger. De laatste keer dat de prijzen parkbreed fors omhoog gingen was afgelopen voorjaar, toen met name frisdrank en alcohol duurder werden.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be