Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park geeft na tien jaar vervolg aan populaire musical

Gisteren, 23.40 uur

Voor een nieuwe theatershow grijpt Europa-Park terug op het verleden. Tien jaar geleden, in 2014, presenteerde het Duitse attractiepark de griezelvoorstelling Spook Me. Het was de eerste musical die Europa-Park ooit produceerde. Een decennium later staat het vervolg op de planken.

Dit weekend vond de première plaats van Spook Me 2 - The Europa-Park Musical. De show speelt wederom in het Europa-Park Teatro, gelegen naast het vernieuwde spookhuis Castello dei Medici in het Italiaanse themagebied. "Het tweede deel van de musical beantwoordt de spannende vragen die na het eerste deel onbeantwoord blijven", laat het park weten.

Zo ontdekken toeschouwers wat er gebeurt met de personages Tao en Lilly in de mensenwereld en wat voor sinistere plannen de boze fee Isperia heeft. Het verhaal speelt zich af in een mysterieus spookkasteel. Europa-Park belooft een meeslepende ervaring "met indrukwekkende decors, prachtige kostuums en opzwepende muziek".

Symfonieorkest
Ornella De Santis en Nicolas Boris nemen wederom de hoofdrollen voor hun rekening, net als tien jaar terug. Voor de soundtrack, opgenomen met een zestigkoppig symfonieorkest, is huiscomponist Hendrik Schwarzer verantwoordelijk.

De regie is in handen van Ulrich Grawunder, die eerder al Rulantica - The Musical regisseerde. "Spook Me 2 zal opnieuw de harten van onze gasten veroveren", denkt directielid en producent Thomas Mack. De show - inbegrepen bij de entreeprijs - is tot en met zondag 3 november meermaals per dag te zien.





Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be