Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Nieuw T-shirt voor pretparkfans: volop verwijzingen naar parken en attracties

21-06-2024, 16.06 uur

Looopings brengt een nieuw T-shirt uit vol met knipogen naar pretparken en attracties. In het Looopings Doodle T-shirt komen allerlei elementen uit de pretparkwereld samen: van achtbanen tot hamburgers en van draken tot kastelen. Het shirt is vanaf vandaag verkrijgbaar via Pretparkwinkel.nl.

Met het speelse design brengt illustrator Vincent Keuchen een eerbetoon aan attractieparken. Hij zorgde voor een gedetailleerd ontwerp met talloze verwijzingen naar bekende bestemmingen en herkenbare pretparkpictogrammen. Samen vormen ze bovendien de drie o's van Looopings.

Het shirt - gemaakt van 100 procent biologisch katoen - kan voor 24,95 euro besteld worden op Pretparkwinkel.nl, in de maten S, M, L en XL. De levering vindt plaats binnen enkele dagen. Let op: de voorraad is beperkt.











Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be