Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Landgoed Nienoord

Pretpark in Groningen vandaag weer open na grote brand

09-05-2024, 09.27 uur

Het Groningse Familiepark Nienoord heeft goed nieuws. Na een grote brand op maandagavond gaan de poorten van het pretpark in het dorp Leek vandaag weer open, op tijd voor Hemelvaartsdag. Een afgebrande speelhal en enkele omliggende speeltoestellen zijn afgezet met hekken.

"Dit is slechts een klein deel van ons park, waardoor er nog heel veel speelruimte geopend is en de attracties - trein, paardenbaan, tractorbaan - gewoon open zijn", belooft Familiepark Nienoord in een bericht op Facebook. Ook meerdere horecagelegenheden kunnen open.

Ondanks de hekken is het verwoeste speelparadijs op verschillende plekken zichtbaar voor publiek. "Dit kan natuurlijk indruk, maken op vooral onze kleine bezoekers", zo waarschuwt het management. Er werd een nieuwe plattegrond gemaakt die aangeeft welk gedeelte niet toegankelijk is.

Schoenen
"Ondanks dat het park grondig is schoongemaakt, willen we u aanbevelen uw schoenen aan te houden tijdens uw bezoek." Vanwege het wegvallen van de speelhal werkt Familiepark Nienoord voorlopig met een aangepast tarief van 7,50 euro. Wie al kaartjes had gekocht, ontvangt ter compensatie een consumptiemunt.

Meer Landgoed Nienoord
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be