Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Pride-dag in Disneyland Paris met speciale Rainbow Pre-Parade

01-07-2024, 09.59 uurBeeld: @DLPReport, @Cave0fWonders, @ED92Magic

Disneyland Paris heeft afgelopen weekend gezorgd voor feestelijkheden en extra activiteiten ter gelegenheid van Pride Month. Op zaterdag 29 juni stond het Disneyland Park in het teken van de lgbt-gemeenschap, met speciale meet-and-greets en een aparte parade.

Vóór aanvang van Disney Stars on Parade kwam een heuse pride-stoet voorbij, met de twee Disneyland-ambassadeurs, zo'n tweehonderd medewerkers in witte kledij en een wagen met Disney-figuren in hun pride-outfits. Het initiatief werd Disney Rainbow Pre-Parade genoemd.

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Donald Duck en Pluto droegen dezelfde kledij in theaterzaal Videopolis, waar ze verschenen voor selfies. Even verderop kreeg Stitch zijn eigen pride-meet-and-greet. Daarnaast was gezorgd voor een pride-snack - een regenboogeclair - en aangepaste souvenirs, waaronder een drinkbeker.























Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be