Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland-themagebied bestaat twintig jaar: nieuwe pins, shirts en petten

25-06-2024, 17.48 uurBeeld: @RingelbergNick e.a.

Toverland viert het twintigjarig bestaan van themagebied Wunderwald met pins en andere nieuwe souvenirs. Wunderwald is het parkdeel met onder andere waterbaan Expedition Zork en bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn. Beide attracties kregen een eigen pin.

Ook van het Wunderwald-logo, de Karussell en de Biergarten wordt een pin uitgebracht. De pin met het logo kost los 7,95 euro, de andere vier ontwerpen zijn verkrijgbaar voor 6,95 euro per stuk. Voor de volledige set van vijf pins moet 26,95 euro afgerekend worden.

Bij de opening in 2004 heette het gedeelte nog Magic Forest. In 2018 volgde een naamswijziging. De originele titel werd tot nu toe nog wel gevormd door tegels in het gebied. Daar neemt men deze maand afscheid van.

Booster Bike
Lanceerachtbaan Booster Bike, ook geopend in 2004, was in eerste instantie eveneens onderdeel van Magic Forest. Tegenwoordig wordt de coaster geschaard bij de Magische Vallei. Omdat de attractie wel een jubileum viert, zorgde Toverland voor nieuwe T-shirts (24,95 euro) en petten (14,95 euro).

Toverland spreekt over "een volwassen en eigentijds ontwerp". Verder verschijnt een aparte Booster Bike-jubileumpin. Tot slot zijn er speciale jubileumballen beschikbaar voor Maximus' Wunderball, de interactieve ballenbaan in Wunderwald.

Magic Member Night
Abonnees kunnen de nieuwe producten met 20 procent korting aanschaffen tijdens een speciale avondopenstelling op zaterdag 29 juni, de Magic Member Night. Daarna zijn de souvenirs te vinden in de winkels Mundo Magica, Vallerlei en Maximus' Blitzpunkt.







Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be