Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: dit gebeurde er op dag twee van Te Land, Ter Zee En In De Lucht in de Efteling

28-05-2024, 21.41 uurBeeld: @jeroen_twee, @EftopWielen

De tweede opnamedag van Te Land, Ter Zee En In De Lucht in de Efteling zit erop. Nadat maandagmiddag al het spelonderdeel Op Naar De Top op het programma stond, was het dinsdag tijd voor Tobbedansen. Bijna dertig deelnemers gleden op hoge snelheid van een schans naar beneden.

Vervolgens was het de bedoeling om met een kleiner vaartuig over het water te scheren en zo de bel te bereiken. Dat lukte lang niet altijd: veel boten gingen roemloos ten onder. Ook een team bestaand uit medewerkers van de Efteling-achtbaan Max & Moritz haalde de finish niet.

Andere Efteling-invloeden waren zichtbaar bij teams met kabouters, een bobslee, Carnaval Festival-mascotte Jokie en iemand zich de Vliegende Fakir waande, inclusief tapijt. Looopings kan een compilatie laten zien van enkele vaartuigen die vanmiddag naar beneden gleden, onder toeziend oog van Ruben Nicolai, Gerard Joling en honderden Efteling-bezoekers.

31 augustus
Er wordt weer gefilmd op donderdag 30 mei en zondag 2 juni, dan met de onderdelen Snel Naar De Bel en Met Je As Over De Plas. Inmiddels is ook bekend wanneer de nieuwe serie van Te Land, Ter Zee En In De Lucht op de tv zal zijn. RTL 4 zendt de eerste aflevering uit op zaterdagavond 31 augustus.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be