Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt pin uit van 20 euro: 'Allereerste reuzenpin'

08-06-2024, 10.56 uurBeeld: @cindy_ve

Een nieuwe Efteling-pin staat in het teken van het zeventigjarig bestaan van het Anton Pieckplein. Het souvenirtje is een stuk groter dan gebruikelijk: volgens de Efteling gaat het om "de allereerste reuzenpin". Er moet 20 euro voor afgerekend worden.

De oplage wordt niet bekendgemaakt. Iedereen mag maximaal drie exemplaren mee naar huis nemen. In het gedetailleerde ontwerp hebben verschillende onderdelen uit het nostalgische stukje Efteling een plek gekregen, waaronder het Ballonnenvrouwtje, Moeder Gijs en De Stenen Kip.

Verder zien we het Ganzenhoedstertje, een musicerende aap van de Kleine Zweefmolen en Mijnheer Prikkebeen; de vlindervanger van de Vlindermolen. De achtergrond wordt gevormd door het Pieckse bouwwerk Den Olycke Tweelingh.

Sprookjesbos
Het Anton Pieckplein onderging vorig jaar een opknapbeurt, waarbij verschillende elementen zijn vernieuwd. Wie de nieuwe pin op de kop wil tikken, kan vanaf vandaag terecht bij In den Ouden Marskramer. Dat is de souvenirwinkel bij de hoofdingang van het Sprookjesbos.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be