Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Evenement met lichtgevende dinosaurussen in Enschede

27-07-2024, 19.56 uur

Enschede wordt deze zomer bevolkt door lichtgevende dinosaurussen. Evenemententerrein Vliegveld Twenthe staat tot en met zondag 25 augustus in het teken van de DinoExpeditie. Bezoekers komen lichtsculpturen tegen in de vorm van prehistorische dieren.

Het concept is onderdeel van het evenement Adventure Base H11, de opvolger van het jaarlijkse Springkussen Festival. Het publiek maakt "een spannende reis terug in de tijd", meldt de organisatie. "Met een speurtocht tussen de lichtgevende dino's, een interactief museum en vele andere activiteiten is Hangar 11 omgebouwd tot volledige dinowereld."

Jonge avonturiers kunnen een speciale dinodiploma verdienen door een speurtocht te volgen en vragen te beantwoorden. Verder is gezorgd voor een knutselhoek, een klimparcours en een lasergame. In een bioscoop worden de hele dag dinofilms vertoond. De Dino Shop verkoopt dinosouvenirs.

Gebrek
Volgens algemeen directeur Marten Foppen van eigenaar DeFabrique Holding is er in de omgeving een gebrek aan uitjes voor gezinnen. Vliegveld Twenthe wil in dat gat springen.

De overdekte DinoExpeditie is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Afgelopen winter stonden de dino's nog in het Duitse pretpark Wunderland Kalkar, ook eigendom van DeFabrique.







Meer Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be