Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: steigers opgebouwd bij gevels Efteling Grand Hotel

22-06-2024, 14.09 uurBeeld: @cindy_ve, @RingelbergNick, @Coshira_

Terwijl het Efteling Grand Hotel blijft groeien, verschijnen bij de gevels van het complex ook steeds meer steigers. Het nieuwe hotelgebouw wordt in elkaar gezet met behulp van prefabdelen. Bij de stukken die al overeind staan, kan de Efteling langzaamaan beginnen met de afwerking.

De afgelopen weken zijn niet alleen enkele verdiepingen toegevoegd: er werden eveneens metershoge steigers opgebouwd rond het exterieur. Een deel is voorzien van wit zeil, zodat bouwvakkers en decorateurs ook bij slecht weer hun werk kunnen doen.

In totaal telt het bouwwerk straks zeven verdiepingen. Vanaf 2025 betreden Efteling-bezoekers de Pardoes Promenade via een enorme arcadeboog, midden in het hotel. Het gebied ervoor wordt omgedoopt tot Eiland van de Vijf Zintuigen. Op de parkeerplaats legt men ondertussen de laatste hand aan een tunnel voor het entreegebouw.





























Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be