Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-attractie Los Sombreros is dit seizoen nog niet open geweest

27-06-2024, 14.27 uur

Eén van de attracties in Walibi Holland is al drie maanden dicht. De Mexicaanse hoedenmolen Los Sombreros staat stil sinds de seizoensstart, eind maart. Bepaalde onderdelen moeten vervangen worden, vertelt een Walibi-woordvoerder aan Looopings.

Het pretpark werd geconfronteerd met een lange levertijd, maar de voorlichter verwacht dat het einde van de sluiting inmiddels in zicht is. "De benodigde onderdelen komen binnenkort binnen en dan kan de attractie zo snel mogelijk weer open voor onze gasten. Een exacte datum kunnen we helaas niet geven."

Los Sombreros, gelegen in parkdeel Exotic, stamt uit 1994: het openingsjaar van Walibi Flevo. Men bestelde de molen destijds bij de Italiaanse bouwer Moser's Rides. Sinds 2021 heeft de attractie een nieuw uiterlijk. Toen werd onder andere een discobal op de constructie geplaatst.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be