Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Wolf speelt deze zomer hoofdrol in komische Efteling-show

30-06-2024, 16.50 uur

In een zomerse show krijgen Efteling-bezoekers te horen hoe het verhaal van Roodkapje écht is verlopen. De Grote Boze Wolf presenteert in de zomermaanden de komische poppenvoorstelling Een Avond Met Wolf. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om zijn straatje schoon te vegen.

Het sprookjesfiguur is er namelijk klaar mee om afgeschilderd te worden als vijand, terwijl hij naar eigen zeggen niets verkeerd heeft gedaan. Of de Wolf de waarheid spreekt, valt te bezien. In de onemanshow brengt de Sprookjesbos-bewoner verschillende liedjes ten gehore.

Het gaat om bewerkingen van Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen van Danny de Munk, Vader Gaat Op Stap van Toon Hermans, Door De Wind van Stef Bos, Opzij Opzij Opzij van Herman van Veen, Binnen Zonder Kloppen van De Dijk, Twee Reebruine Ogen van Selvera's en Kleine Jongen van André Hazes.

Publieksfavoriet
Tussen 2016 en 2019 was de productie al een publieksfavoriet. Na vier jaar afwezigheid keerde de show terug. Een Avond met Wolf is tot begin september dagelijks te zien in het Openluchttheater, om 16.30, 17.30, 18.30 en 19.30 uur. Overdag staat een reguliere Sprookjesboom-show op het programma.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be