Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nog zes maanden tot Kerstmis: Kerstman op zomervakantie in Disneyland Paris

25-06-2024, 21.43 uur

De Kerstman geniet van een welverdiende zomervakantie in Disneyland Paris, voordat hij over zes maanden weer aan de bak moet. Dat is te zien in een nieuw promotiefilmpje. Vandaag - 25 juni - is het precies een half jaar voordat de kerstdagen van start gaan.

Ter gelegenheid van dat moment startte Disneyland de campagne voor het kerstseizoen. In een ludieke video is te zien dat 'Père Noël', vergezeld door twee kerstelfjes, verschillende attracties uitprobeert: Mad Hatter's Tea Cups, Orbitron en Big Thunder Mountain.

De Kerstman draagt voor de gelegenheid zijn zomerkleding. Hij neemt eveneens een kijkje bij de shows A Million Splashes of Colour, Disney Electrical Sky Parade en Disney Illuminations. Verder staat een ontmoeting met een andere kindervriend op het programma: Mickey Mouse.

Parade
Op zaterdag 9 november wordt Santa weer verwacht in Marne-la-Vallée. Dan start kerstseizoen Disney Enchanted Christmas. Het entertainmentaanbod bestaat wederom uit Mickey's Dazzling Christmas Parade, de show Let's Sing Christmas, de Magical Christmas Tree Lighting en meet-and-greets met de Kerstman en Disney-figuren in hun kerstoutfits.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be