Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: uitbreiding en nieuw uiterlijk voor Sports Bar

26-06-2024, 14.18 uur

De Sports Bar van Disneyland Paris krijgt een make-over. Als onderdeel van de transformatie van uitgaansgebied Disney Village wordt ook het barretje uit 1992 vernieuwd en uitgebreid. Eind dit jaar sluiten de deuren voor een ingrijpende renovatie, waarbij men eveneens het buitenterras aanpakt.

Disney belooft "een verbeterde ervaring, met meer zitcapaciteit, een opnieuw ontworpen terras vol groen, een nieuw interieurontwerp en een vernieuwd assortiment aan eten en drinken". In 2025 vindt de heropening plaats. De hoofdsponsor wordt Coca-Cola.

Het is de bedoeling dat bezoekers straks kunnen plaatsnemen in "een stijlvolle sportlounge met een warme en gezellige sfeer". Het nieuwe interieur zal verschillende knipogen naar sport bevatten. De naastgelegen horecalocatie New York Style Sandwiches wordt bij de bar getrokken. Dat zorgt voor een totaal van 460 zitplaatsen.

Goofy
De façade bestaat uit tekeningen van Disney-figuur Goofy als voetbalspeler, een creatie van Disney-animator Eric Goldberg. Disney Village krijgt volgens Disney een "luxe, eigentijds en verfijnd ontwerp". Eerder presenteerde men al plannen voor nieuwe winkelconcepten, een vernieuwde Lego-shop en een volledig nieuwe McDonald's-vestiging.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be