Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling geeft Prinses Pardijn nieuwe zomerjurk

29-06-2024, 13.32 uur

Prinses Pardijn verschijnt deze zomer in nieuwe kledij in de Efteling. Bezoekers kunnen het personage ontmoeten op het Zomerstrand, waar ze voor het eerst een speciale zomerjurk aan heeft.

Het gaat om een okergele outfit met oranje en rode accenten, bijpassende laarzen en roze handschoentjes. Om haar nek draagt ze een parelketting met een hartvormig medaillon. Ook de hofdames die Pardijn begeleiden, hebben nu iets anders aan. Zij dragen 's zomers voortaan roze in plaats van blauw.

De meet-and-greet vindt plaats in een strandsetting. Naast een strandhuisje, ligstoelen, een emmer en een schep zien we een zandkasteel in de vorm van Symbolica; het Paleis der Fantasie waar Pardijn volgens het verhaal woont.

Warme Winter Weide
Het Zomerstrand bevindt zich tijdens het hoogseizoen op een deel van de Speelweide, in de buurt van Carnaval Festival en Sirocco. De rest van het gebied staat in het teken van Carnaval Festival. 's Winters ligt hier de Warme Winter Weide. Daar droeg Pardijn aangepaste winterse kleding, net als Pardoes.















Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be