Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sprookjesbos Valkenburg

Heropening Sprookjesbos Valkenburg uitgesteld: 'Beter goed dan snel'

28-06-2024, 23.59 uur

De geplande heropening van Sprookjesbos Valkenburg gaat niet door. Na een faillissement en een doorstart zou het Limburgse attractiepark eigenlijk weer opengaan op maandag 1 juli. Wie van plan was om een bezoek te brengen, moet echter nog wat langer geduld hebben.

Het management rekent nu op een heropening in oktober, rond de herfstvakantie. "Na de eerdere tegenslagen volgde een nat voorjaar", valt te lezen in een verklaring. Daarin staat ook dat een vernieuwd theatertje "een paar maanden vertraagd" is. "Beoogde nieuwigheden zijn nu leverbaar en de benodigde vergunningen zijn bijna afgerond. Het schilderwerk vordert goed."

De vertraging heeft gevolgen voor de financiële situatie. "De financiële appel van Sneeuwwitje wordt daarmee wel wat zuurder. We gaan echter pas open wanneer het team compleet is en ook de grote klussen zijn geklaard. Beter goed dan snel."

Tegenvallers
In gesprek met regionale media vult de eigenaar aan dat de parkmanager is "uitgevallen". "We richten onze pijlen op de herfstvakantie. In oktober kan een groot deel van het park open, mits er geen nieuwe tegenvallers zijn." Men belooft de komende weken meer updates te geven.

Meer Sprookjesbos Valkenburg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be