Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling laat bezoekers Snake spelen bij de Python

02-07-2024, 23.00 uur

Efteling-bezoekers kunnen deze zomer een computerspelletje spelen op een groot scherm. Op het Python-podium in parkdeel Ruigrijk is dagelijks de voorstelling Python Pietje Presenteert: The Steelcrew te zien. In de pauzes krijgen voorbijgangers de kans om zich te wagen aan de klassieke game Snake.

Daarin besturen spelers een primitieve slang die over het scherm kronkelt. Ondertussen loopt de score op. Bij het raken van een symbool wordt de slang langer. Het spel eindigt zodra de slang zichzelf raakt. Op de achtergrond zijn klassieke computergeluidjes te horen.

Zodra een speler af is, klinkt een korte retro-remix van de Ruigrijk-parkmuziek, gecomponeerd door René Merkelbach. De keuze voor Snake op deze locatie is uiteraard toepasselijk: de Python is immers ook een slang.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be