Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Duikshow Avonturenpark Hellendoorn vernieuwd: verhaal rond nieuwe achtbaan

07-07-2024, 13.03 uur

De duikshow in Avonturenpark Hellendoorn is vernieuwd. Deze zomer staat de High Dive & Stunt Show in het teken van de nieuwe achtbaan RidderStrijd. Het verhaal gaat over het dorpje Drakenburcht, waar de gemene draak Balagos verslagen is, maar een nieuwe draak haar opwachting maakt.

De valse draak Hellendra heeft de kroon van de koning gestolen. Enkele ridders - de duikers - hebben als taak om de kroon weer terug te brengen. Voor de stunts werd de firma Falcon Entertainment ingeschakeld. De presentatie is in handen van entertainer Willian Kleinjan.

Falcon Entertainment is deze zomer ook actief in Bobbejaanland. Het decor bestaat uit een grijs-bruine burcht en een bassin met een 25 meter hoge duiktoren. Na een generale repetitie op vrijdagmiddag draait de productie officieel sinds zaterdag.

Openluchttheater
De High Dive & Stunt Show staat op het programma tot en met zondag 1 september. Bezoekers van het Overijsselse pretpark kunnen de show in die periode dagelijks bekijken in het openluchttheater tussen RidderStrijd en wildwaterbaan Sungai Kalimantan. Het aantal zitplaatsen is beperkt.











Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be