Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Naar Europa-Park met je Efteling-abonnement? Voucher ophalen niet meer nodig

06-07-2024, 15.15 uurBeeld: @84eric

Efteling-abonnees hoeven niet langer een voucher op te halen als ze gratis naar Europa-Park willen. Abonnementhouders van het Kaatsheuvelse attractiepark mogen één keer per kalenderjaar gratis naar binnen bij het grootste pretpark van Duitsland. Voorheen was het noodzakelijk om vooraf een speciale voucher aan te vragen.

Dankzij een technische aanpassing is dat niet meer noodzakelijk. Tegenwoordig kan een abonnementspas namelijk toegevoegd worden aan de Efteling-app. Op die manier kunnen medewerkers van Europa-Park controleren of een pas nog geldig is, zonder dat de Efteling daarvoor een apart document hoeft in te vullen.

"Zodra je je abonnement in de Efteling-app kunt laten zien, is het niet langer nodig om een voucher op te halen bij de Gastenservice", zegt de Efteling er zelf over. Wie de Efteling-app niet gebruikt en alleen een fysieke pas heeft, dient nog wel eerst een voucher te regelen. Daarop noteert de Efteling dan de geldigheidsdatum.

79,50 euro
De reguliere entreeprijs van Europa-Park bedraagt dit jaar maximaal 79,50 euro. Een Efteling-abonnement is goed voor korting of gratis toegang bij enkele tientallen dagattracties Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Zweden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be