Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verwelkomt nieuw personage: Harry de hongerige waterdwerg

Vandaag, 12.39 uur

Een verkooppunt in Toverland staat in het teken van een nieuw personage: de hongerige waterdwerg Harry. Afgelopen zomer werd horecalocatie Smouldering Roast hernoemd naar Hungry Harry. Deze week verscheen het bijbehorende naambord, waarop Harry voor het eerst zichtbaar is.

Hij wordt afgebeeld als kok. Verder toont het bord de belangrijkste items op het menu: sandwiches en pulled burgers. Daaronder hangt een scherm waar bestelnummers op komen te staan. Bezoekers kunnen hun bestelling sinds kort ook online plaatsen.

Hungry Harry ligt naast bedieningsrestaurant The Flaming Feather, op een steenworp afstand van de huisjes in Waterdwarf Alley. Toverland-bezoekers zien daar hoe de groene dwergen leven, aan de hand van interactieve kijktaferelen.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be