Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Linnaeushof

Vijf nieuwe speeltoestellen in Linnaeushof, Europa's grootste speeltuin

11-07-2024, 13.55 uur

De grootste speeltuin van Europa is uitgebreid met meerdere nieuwe speelelementen. Kinderpretpark Linnaeushof in Noord-Holland heeft vandaag vijf nieuwe speeltoestellen officieel in gebruik genomen. Het gaat onder andere om een grote airtrampoline met een diameter van 17,5 meter.

Daarnaast realiseerde Linnaeushof een kleinere kleutervariant van de airtrampoline, die in het teken staat van mascotte Bennie Broek als ridder. De andere drie toevoegingen zijn de ronddraaiende wip WeHopper, een dubbele schommel en een klimnetpyramide van ruim 8 meter hoog.

In totaal omvat het park ruim 350 attracties en toestellen, waaronder kabelbanen, waterfietsen en klimstructuren. Linnaeushof, geopend in 1963, is onderdeel van de Spaanse firma Aspro. Dat is de parkengroep van onder meer het Dolfinarium in Harderwijk en Deltapark Neeltje Jans in Zeeland.











Meer Linnaeushof
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be