Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen-film De Bellinga's levert tot nu toe ruim 250.000 euro op

22-07-2024, 23.59 uur

De nieuwe bioscoopfilm van vlogfamilie De Bellinga's, grotendeels opgenomen in Attractiepark Slagharen, heeft tot nu toe meer dan 250.000 euro opgeleverd. Pretpark Op Stelten, zoals de film heet, ging op woensdag 10 juli in première. In het eerste weekend bracht de kaartverkoop 123.586 euro op.

De totale eerste week was goed voor 185.624 euro. In totaal - inclusief previews - staat de teller momenteel op 268.429 euro. Daarmee doet Pretpark Op Stelten het vooralsnog iets minder goed dan de eerste twee Bellinga-films Huis Op Stelten (2022) en Vakantie Op Stelten (2023).

Uiteraard gaat het bedrag niet direct naar de makers: het betreft entreegeld betaald aan de Nederlandse bioscopen. De film van Armando de Boer is een productie van Jabadoo Pictures, Dutch FilmWorks en Cinemeta.

Kritiek
Slagharen kreeg afgelopen voorjaar nog veel kritiek op de samenwerking met De Bellinga's. Ondanks die pittige commentaren lijkt het initiatief wel uit te draaien op een bescheiden commercieel succesje. Het budget van de film is niet bekendgemaakt.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be