Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Oeps: volgens Europa-Park won Nederland halve finale EK voetbal

11-07-2024, 14.37 uur

Nederland heeft vandaag een kater vanwege de verloren halve finale op het EK voetbal, maar volgens Europa-Park is het toernooi heel anders verlopen. Het Duitse attractiepark vertoonde de wedstrijd tegen Engeland op een groot scherm op de binnenplaats van hotel Colosseo. Daarbij werd de score apart in beeld gebracht.

Europa-Park hield die stand zelf bij, maar daarbij was iemand aan het slapen. Toen Engeland in de laatste minuut van de reguliere speeltijd scoorde, werd het doelpunt op het Europa-Park-scherm toegekend aan Nederland. Zo kwam de eindstad uit op 2-1 voor Nederland, in plaats van 1-2.

De fout werd niet opgemerkt: minutenlang zagen toeschouwers hoe Oranje volgens het pretparkresort gewonnen had en in de finale stond, vertellen aanwezigen aan Looopings. In werkelijkheid kon het Nederlands elftal naar huis. De finale tussen Engeland en Spanje is zondagavond ook weer te volgen bij hotel Colosseo.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be