Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Attractiepark Rotterdam bezig met opbouw van disk'o-attractie

13-07-2024, 10.58 uur

In Attractiepark Rotterdam wordt een opvallende constructie opgebouwd. Na maanden waarin weinig grote werkzaamheden zichtbaar waren, verschijnt nu langzaam maar zeker een disk'o-attractie. Het gevaarte bestaat uit een gebogen rail waar een tollende ronde gondel overheen zal glijden.

Het attractietype is afkomstig van de Italiaanse firma Zamperla. Een paar weken geleden werd het beton gestort. Nu staan de meeste gele onderdelen op hun plek. De nog naamloze attractie staat naast een tientallen meters hoog reuzenrad, waar de bakjes nog ontbreken.

Attractiepark Rotterdam is een project van ondernemer Hennie van der Most. Hij heeft een heleboel attracties in opslag. Een deel daarvan krijgt een plek in het nieuwe park. Zo staan in een loods ook al de karretjes voor een klassieke familieachtbaan klaar. Verder plant hij onder andere een top spin.

Spookhuis
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een schaatsbaan en botsauto's. Verder bestaat het attractieaanbod onder meer uit een schommelschip, een spookhuis, een bowlingbaan en een escape room. Van der Most heeft beloofd dat zijn park, dat al twaalf jaar in ontwikkeling is, opengaat in maart 2025.









Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be