Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Rebranding voor Efteling-restaurant: Bar Nomade

13-07-2024, 15.09 uurBeeld: @Coshira_, @jeroen_twee

De Efteling voert subtiele wijzigingen door in Kashba, het La Place-restaurant bij Vogel Rok. Een gedeelte van het etablissement wordt hernoemd naar Bar Nomade. Nomade was al de naam van een kiosk in het restaurant, waar drankjes en kleine hapjes besteld kunnen worden.

Het zelfbedieningsrestaurant, geopend in april 2023, blijft de naam Kashba dragen. De nieuwe term wordt gehanteerd voor het zitgedeelte rond de kiosk. Met de rebranding wil de Efteling het verschil tussen beide locaties duidelijker maken. Daar hoort ook een aangepast logo bij.

Het beeldmerk komt sinds deze week op verschillende plaatsen terug. Zo zijn er raamstickers, borden en posters gemaakt. In Bar Nomade is het mogelijk om producten aan tafel te laten bezorgen met behulp van een QR-code. Wie gaat eten bij Kashba, kiest zelf gerechten uit bij klassieke La Place-counters.

Vaandels
De afgelopen weken zijn meer zaken in de eetgelegenheid aangepast. Zo verschenen nieuwe blauwe vaandels aan de gevel, in de stijl van themagebied Wereld van Sindbad. Verder hangen onder de rode nomadentent op het buitenterras nu oosterse lampen.









Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be