Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland neemt na vijf jaar afscheid van spookhuis

26-08-2024, 18.42 uur

Eén van de spookhuizen in Toverland keert niet terug tijdens de Halloween Nights van 2024. Aankomend halloweenseizoen gaat haunted house Fear the Woods voor het eerst in vijf jaar niet open. Dat bevestigt een voorlichtster van het Limburgse attractiepark na vragen van Looopings.

Fear the Woods draaide om een wandeling door een duister bos, waar de boswachter was verdwenen. Het publiek kreeg de opdracht om hem op te sporen in het donkere woud. De horrorbeleving werd in 2019 en van 2021 tot en met 2023 opgebouwd in Mystique, de evenementenlocatie in themadeel Wunderwald.

In 2020 verrees Fear the Woods in een tent op een braakliggend terrein tussen de gebieden Avalon en Port Laguna. Vorig jaar introduceerde men een kinderversie: Magic Forest. Nu heeft Toverland besloten om het spookhuis voortaan achterwege te laten. "Onze bezoekers hebben er de afgelopen vijf jaar van kunnen genieten", geeft de woordvoerster aan.

Kwaliteit bieden
De keuze om te stoppen met Fear the Woods werd genomen "omdat we hierbij niet meer de kwaliteit konden bieden die we tijdens de Halloween Nights nastreven". Hoe het programma van dit jaar er verder uitziet, wordt zeer binnenkort bekend. De halloweenperiode in Toverland start op zaterdag 5 oktober.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be