Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling lanceert speciale website voor Efteling Grand Hotel: 'Klaar voor een grand entree?'

17-07-2024, 23.59 uur

De marketingcampagne voor het nieuwe Efteling Grand Hotel gaat beginnen. Vandaag lanceerde het attractiepark een speciale website voor het hotelcomplex, met een nieuwe artwork. Bovendien kunnen geïnteresseerden zich aanmelden om op de hoogte gehouden te worden over de reserveringen.

Op dit moment is het plaatsen van een reservering nog niet mogelijk. Ook de tarieven moeten nog bekendgemaakt worden. "Klaar voor een grand entree?", valt er te lezen. "Het Efteling Grand Hotel verschijnt binnenkort aan de horizon in de Wereld vol Wonderen. Meld je vrijblijvend aan en krijg als eerste de mogelijkheid tot het reserveren van een kamer of suite."

Het hotel zal niet goedkoop worden: men presenteert het Efteling Grand Hotel als het meest chique en luxe hotel binnen de wereld van de Efteling, op een hoger niveau dan vakantiepark Bosrijk en het bestaande Efteling Hotel. Het is voor het eerst dat bezoekers ín het park kunnen overnachten.

Luxe en verfijning
In 2025 vindt de opening plaats. Het nieuwe hotelgebouw verrijst momenteel in het entreegebied van de Efteling, tussen het Huis van de Vijf Zintuigen, het Sprookjesbos en Fabula. Sommige kamers kijken uit over de Aquanura-vijver. "Een reis naar luxe en verfijning", zegt de Efteling er zelf over.

"Verblijf in een residentie met grandeur in het hart van de Efteling. Laat je verwennen en verrassen op niveau door een bijzondere hotel-equipe. Met persoonlijke aandacht maakt het Efteling Grand Hotel elk verblijf extra groots."

Hoogste kwaliteit
De site, te vinden op efteling.com/grand-hotel, deelt ook meer info over de indeling: er komen 140 hotelkamers en suites in vier verschillende kleurenthema's: Sprookjesbos (groen), Aquanura (blauw), Huis van de Vijf Zintuigen (bruin) en Pardoes Promenade (rood). In totaal telt het hotel 644 "comfortabele en luxe bedden met kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit".



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be