Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuwe reclameborden Toverland zijn eyecatcher dankzij enorme tovenaar

19-07-2024, 20.58 uur

Toverland trekt de aandacht met bijzondere reclameborden. In de binnensteden van Venlo en Eindhoven zijn speciale reclamezuilen geïnstalleerd, waarbij tovenaar Merlijn boven het bord uit lijkt te stijgen. Zijn handen, gezicht en staf zijn als het ware op de display geplakt.

De uiting is onderdeel van de zomercampagne van het Limburgse attractiepark, vertelt een voorlichtster aan Looopings.nl. "Merlijn is in deze campagne veelvuldig te zien, dus daarom hebben we ervoor gekozen om hem extra in het oog te laten springen."

Het personage zelf is bijna 2 meter hoog. Op de achtergrond zijn achtbaan Fenix en parachutetoren Dragonwatch zichtbaar. Helemaal onderaan prijkt het logo van Toverland. Verder wordt vermeld dat het park veertig attracties en shows te bieden heeft. Het concept wordt 2D-abri genoemd, zegt de woordvoerster.

Summer Feelings
Toverland is tot en met zondag 25 augustus dagelijks geopend tot 21.00 uur voor het zomerfestival Summer Feelings, met extra entertainment. Entreegebied Port Laguna blijft tot 22.00 uur toegankelijk. Bovendien is het wederom mogelijk om te blijven slapen in het Pop-Up Summer Camp, een tijdelijke camping.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be