Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Nu ook betaalde reserveringen bij shows in PortAventura World

21-07-2024, 23.59 uurBeeld: @pafans

Na Disneyland Paris laat nu ook PortAventura World bezoekers betalen voor zitplaatsen bij theatershows. Het Spaanse pretparkresort lanceerde onlangs de service PortAventura Prime Seat. Wie daar gebruik van maakt, krijgt gegarandeerd een zitplek bij een voorstelling.

De theaterzalen in PortAventura Park kunnen op drukke momenten helemaal vol zitten. Met een betaalde reservering hoeven bezoekers niet bang te zijn dat ze weggestuurd worden: ze mogen dan plaatsnemen op speciale voorkeursstoelen.

Op dit moment zijn bij drie producties Prime Seats beschikbaar: West Gold Frenzy in parkdeel Far West, Magic Bubble in Templo Mágico en Dreams and the City in Gran Teatro Imperial. Bij de laatstgenoemde show zijn bijvoorbeeld 36 stoelen aangeduid als Prime Seats.

Tarieven
De optie is te bestellen met behulp van de officiële app van PortAventura World. Men hanteert wel andere tarieven dan de concurrentie: waar Disney 15 euro per persoon wil zien, nemen de Spanjaarden vooralsnog genoegen met 2,99 euro.

Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be