Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Monopoly in Gardaland-jasje: Italiaans pretpark presenteert eigen versie van bordspel

22-07-2024, 15.25 uur

Gardaland komt met een speciale versie van bordspel Monopoly. In navolging van een hoop andere Europese pretparken en dierentuinen liet het Italiaanse attractiepark een eigen Monopoly-variant maken, met een beperkte oplage. Er zijn 1002 exemplaren gemaakt.

Het gezelschapsspel, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, werd afgelopen week gepresenteerd ter gelegenheid van de 49e verjaardag van Gardaland. Naast de attracties hebben ook de themahotels en aquarium Sea Life een plek gekregen op het speelbord.

De prijs bedraagt 49,90 euro. Wie interesse heeft, kan terecht bij verkooppunten Camelot, Adventure Store en Mammut. Daarnaast is het spel verkrijgbaar in de online webwinkel van het park, de Gardaland eShop. Vooralsnog bestaat er alleen een Italiaanse uitgave.

Tractorritje
De goedkoopste attractie is Doremifarm, een tractorritje. Achtbanen Raptor en Oblivion vormen samen de duurste straat. In tegenstelling tot de meeste andere Monopoly-varianten zorgde Gardaland voor gepersonaliseerde pionnen, in stijl van de parkmascottes.

Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be