Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Video: oude bekenden en nieuwe figuren op Zinderende Zomeravond in Avonturenpark Hellendoorn

02-08-2024, 00.03 uur

Avonturenpark Hellendoorn pakt op vier zomeravonden uit met extra entertainment. Tijdens de Zinderende Zomeravonden - elke woensdag tussen 31 juli en 21 augustus - blijft het park geopend tot 20.00 uur. Er staan verschillende straatacts, meet-and-greets en shows op het programma, waaronder een muzikale eindshow.

Het entreegebied is omgedoopt tot Festivalplein. Daar vinden onder meer de Avonturenpark Dansshow en ontmoetingen met mascottes en kinderhelden plaats. Naast Hellendoorn-personages Baba, Bella en Roger de Avonturier komen deze zomer Bing, Flop en Buurman en Buurman langs.

Bij de Discovery Club is een oude bekende teruggekeerd van zijn wereldreis: Professor NulNix waagt zich aan enkele experimenten tijdens de Discovery Club Academie. In de buurt van wildwaterbaan Sungai Kalimantan kunnen bezoekers een steltloper tegenkomen. De High Dive & Stuntshow, die dit seizoen in het teken staat van spinning coaster RidderStrijd, wordt ook 's avonds opgevoerd.

Dragon Breath
Bij RidderStrijd zelf proberen ridders een draak te verjagen. De vastgeketende draak Balagos werd voorzien van een rookeffect. Hellendoorn heeft gezorgd voor extra horeca, waaronder de bevroren lekkernij Dragon Breath. Een avondticket van 17,95 euro is geldig vanaf 15.00 uur.

Tijdens de eindvoorstelling, die duurt van 20.00 tot 20.30 uur, komen alle figuren samen om te dansen op kinderliedjes. Ze krijgen gezelschap van een jong showballet. Met het achtergrondverhaal, over een mysterieuze lantaarn, wordt alvast geknipoogd naar het aankomende halloweenseizoen.



Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be