Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen plaatst vaste poorten tussen pretpark en vakantiepark

Vandaag, 16.30 uur

Attractiepark Slagharen heeft nieuwe toegangspoorten geïnstalleerd richting het vakantiepark. Op twee plekken in het Overijsselse pretpark verschenen recentelijk stalen hekken: een rode poort bij de supermarkt en een bruine poort bij speelhal Lucky Nugget.

Sinds vorig jaar is er een afscheiding tussen het attractiepark en de accommodaties. Die gaat 's avonds dicht, zodat bezoekers niet meer 's nachts zonder toezicht tussen de attracties kunnen dwalen. Waar eerder bouwhekken stonden, zijn inmiddels vaste poorten neergezet.

Tijdens halloween-evenement Western Nightmares vinden er extra controles plaats. Eén van de poorten gaat dan dicht. Bij de andere poort, naast de supermarkt, checkt een medewerker of personen beschikken over het juiste bandje. Op termijn is het de bedoeling om de toegang te automatiseren.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be