Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris huisvest modeshow voor Paris Fashion Week

Vandaag, 02.55 uur

Disneyland Paris was dinsdagavond het decor van een grote modeshow. Ter afsluiting van Paris Fashion Week presenteerde het Franse modehuis Coperni de nieuwe lente- en zomercollectie in het Disneyland Park, bij het kasteel van Doornroosje. Vanwege het grootschalige media-evenement sloot het park eerder dan gewoonlijk.

In plaats van 21.00 uur gingen de poorten al om 20.00 uur dicht. Bovendien werden avondshows Disney Electrical Sky Parade en Disney Illuminations geschrapt. De besloten modeshow, die live te volgen was op het YouTube-kanaal van Coperni, startte om 22.30 uur.

Modellen maakten een rondje over Central Plaza, het plein voor het kasteel. Ondertussen werd gebruikgemaakt van fonteinen en vuurwerk. Tijdens de finale verscheen beroemdheid Kylie Jenner ten tonele, in een zwarte jurk. Topmodel Bella Thorne was eveneens aanwezig.

Mickey Mouse
Coperni is het modemerk van Arnaud Vaillant en Sébastien Meyer. Ze kwamen ook met enkele items op de proppen die geïnspireerd zijn op Disney, waaronder een Mickey Mouse-handtas. Die is nu online te bestellen voor 650 euro.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be