Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland-reclamebord is plotseling leeg: tovenaar Merlijn gestolen

25-07-2024, 13.08 uur

Toverland-tovenaar Merlijn heeft de benen genomen. Het Limburgse attractiepark lanceerde onlangs een opvallende reclamecampagne, waarbij het personage als tweedimensionaal object boven borden uitkomt. Op minstens één plek is de tovenaar gestolen: in Eindhoven staat nu een lege abri.

Alleen de skyline met enkele attracties bleef over. Ook de naam van het park is nog te zien. "Misschien kreeg Merlijn heimwee en is hij teruggekeerd naar Toverland", lacht een woordvoerster. Waarschijnlijker is dat iemand in Eindhoven of omgeving momenteel een bijna 2 meter hoge Merlijn-display thuis heeft staan.

"Hoewel dit natuurlijk niet de bedoeling is, zien we het als een eer dat iemand kennelijk zelf een Merlijn in huis wilde hebben", aldus de voorlichtster. In overleg met het advertentiebedrijf wordt gezorgd voor een oplossing. Naar verwachting keert Merlijn morgen terug.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be