Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

TikTok-filmpje: man komt Disneyland Paris binnen zonder te betalen

26-07-2024, 18.20 uurBeeld: @duurky93160

Een man heeft gefilmd hoe hij met een omweg Disneyland Paris is binnengekomen zonder te betalen. TikTok-gebruiker Duurky93160 publiceerde eerder deze maand een video waarin hij terechtkomt achter bouwschuttingen bij het Disneyland Hotel, waar de ingang van het Disneyland Park gevestigd is.

Even later wandelt hij door een bosachtig gebied. Daarna is te zien hoe de man op het dak van een gebouw terechtkomt. Het lijkt erop dat hij via de spoorlijn op het dak van een uitgiftepunt voor rolstoelen en wandelwagens geklommen is. Uiteindelijk wandelt hij via een trap naar beneden, het park in.

De beelden werden vorig jaar geschoten, toen het hotel gesloten was voor werkzaamheden. Destijds werd de video al op TikTok gepubliceerd, maar de maker bereikte er geen groot publiek mee. Een nieuwe upload ging deze maand wel viral: het filmpje van 62 seconden is al ruim 330.000 keer bekeken.





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be