Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Vlammenzee in Wigwamwereld Slagharen: indianentent afgebrand

27-07-2024, 18.38 uur

De Wigwamwereld van Attractie- en Vakantiepark Slagharen is getroffen door een brand. Een indianentent ging vanmiddag in vlammen op. Er bleef nauwelijks iets van over: op de plek waar de tipi stond, is nu een zwartgeblakerde puinhoop zichtbaar.

Om 15.55 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een "bijgebouw" op het terrein van Slagharen. Uiteindelijk bleek een tipi in lichterlaaie te staan. Dat zorgde voor veel rookontwikkeling in de omgeving. Omliggenden tenten bleven gespaard.

Bij het ontstaan van het vuur was het gezin dat er logeerde niet aanwezig, meldt een woordvoerder aan Looopings. Er vielen dan ook geen gewonden. Slagharen zoekt in overleg met de vakantiegasten naar een oplossing. Zij krijgen in ieder geval een nieuwe accommodatie aangeboden.

Tentstokken
De afgebrande tipi bevindt zich achteraan het wigwamgebied. Wie goed kijkt, ziet in de restanten nog enkele elektrische apparaten staan. De tentstokken zijn gebogen door de hoge temperaturen. Inmiddels hebben medewerkers bouwhekken met oude zeilen rond het tafereel geplaatst.







Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be