Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium plaagt Phantasialand met filmpje op social media

29-07-2024, 20.34 uurBeeld: @walibibelgium

Walibi Belgium daagt concurrent Phantasialand uit. In een video op Instagram en TikTok worden Phantasialand-achtbanen Taron en F.L.Y. vergeleken met Walibi's mega coaster Kondaa. De conclusie: het Duitse pretpark is leuk, maar Kondaa spant de absolute kroon.

Het korte filmpje toont bellende mensen voor de ingangen van Taron, F.L.Y. en Kondaa, met de tekst "Let's meet at Europe's best attraction". In de eerste twee gevallen blijven de oproepen onbeantwoord, maar in het geval van Kondaa volgt er daadwerkelijk een dolenthousiast ritje.

"We love you Phantasialand, maar je moet toegeven dat Taron minder airtimes heeft dan Kondaa...", staat erbij. Het gaat om een parodie op een video die Phantasialand afgelopen week publiceerde, waarin naast Taron en F.L.Y. ook Mystery Castle en Chiapas te zien zijn. Daar wordt nergens de telefoon opgenomen.

Oeps
Meerdere attracties in het park worden gezien als de beste van Europa, is het idee. "Oeps, de ontmoetingsplek was waarschijnlijk niet duidelijk genoeg", stond erbij. Het attractiepark in Brühl heeft nog niet gereageerd op de gewaagde actie van de Belgen. In de commentaren valt te lezen dat veel pretparkliefhebbers het niet met Walibi eens zijn.

Een hoop TikTok- en Instagram-gebruikers laten weten dat ze Taron en F.L.Y. wel degelijk vele malen beter vinden dan Kondaa. Ook Untamed in Walibi Holland en The Ride to Happiness in Plopsaland worden meermaals genoemd als coasters die Kondaa kunnen overtreffen.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be