Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: vuurwerkshow Walibi Holland gaat fout, alles in één keer de lucht in

31-07-2024, 23.42 uurBeeld: Fivaro.nl

De zomerse vuurwerkshow van Walibi Holland is vanavond niet verlopen zoals gepland. Door een technisch probleem werd nagenoeg al het vuurwerk bij de start van de voorstelling in één keer ontstoken. Toeschouwers kregen direct een gigantische vuurwerkuitbarsting te verwerken.

Na zo'n veertig seconden bleven alleen de muziek, de vlammenwerpers en enkele losse knallen over. Anderhalve minuut later besloot Walibi om de show vroegtijdig te staken. Vervolgens verscheen entertainer Scott Bravenboer op het podium met een uitleg.

"Helaas is er technisch iets misgegaan", vertelde hij aan het publiek. "Al het vuurwerk is in één keer de lucht in gegaan. De show had nog vijf minuten langer moeten duren. Aan de andere kant: nou lig je lekker op tijd op bed. Nogmaals: een kleine technische fout." Vervolgens werden de aanwezigen bedankt voor hun komst. "We hopen dat jullie van die enorme rotknal hebben genoten."

Herkansingen
Walibi Holland presenteert in de zomermaanden op zes woensdagen een optreden van een artiest, gevolgd door een vuurwerkspektakel. Vorige week vond de première van de huidige show plaats. Toen liep alles wel op rolletjes. Het park krijgt nog vier herkansingen, namelijk op 7, 14, 21 en 28 augustus.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be