Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuwe Slagharen-shirts voor lokale voetbalvereniging: 'Fijne samenwerking'

01-09-2024, 23.59 uur

Attractie- en Vakantiepark Slagharen gaat door met het sponsoren van een lokale voetbalclub. Binnenkort worden nieuwe shirts geïntroduceerd. Op de voorzijde prijkt het logo van het Overijsselse pretparkresort, dat hoofdsponsor is van JCLE.

JCLE is een samenwerkingsverband tussen de jeugdafdelingen van voetbalverenigingen EMMS Slagharen en SC Lutten, van de F-pupillen tot en met de A-junioren. Attractiepark Slagharen sponsort de jeugdcombinatie sinds 2016. In 2022 werd het partnerschap verlengd. Dit seizoen is het tijd voor nieuwe shirts.

"Trots presenteren wij het unieke, op maat gemaakte nieuwe JCLE-tenue", meldt de club op Facebook. "Dankzij onze hoofdsponsor Attractie- & Vakantiepark Slagharen lopen alle teams van JCLE er ook dit seizoen weer perfect bij." Bij de start van het seizoen wordt nog de oude kledij gebruikt.

Vanaf oktober
"Het nieuwe tenue is waarschijnlijk vanaf oktober te bewonderen op alle voetbalvelden in de regio", aldus JCLE. Een woordvoerder van Slagharen zegt blij te zijn op deze manier maatschappelijke betrokkenheid te kunnen tonen. "We zijn trots dat wij de lokale jeugdclub - onze buren - kunnen ondersteunen. We hebben een heel fijne samenwerking met elkaar."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be